Vasalok

A kézi vasalás képes arra, hogy bármilyen szabású és anyagú textíliát tökéletesen gyűrődésmentesen és kíméletesen simítson ki. Fontos, hogy vasalóüzemünkben a szövet számára legmegfelelőbb technológiájú vasalót választjuk a vasalás során. Vasalás előtt minden ruhadarabot megvizsgálunk és szortírozunk.

Vasalónőinket hosszan teszteljük, mielőtt munkába állhatnának. Mindegyiküknek olyan magas tudás-szinttel és hosszú gyakorlattal, valamit szépérzékkel kell rendelkeznie, hogy méltán mondhatjuk – Nálunk ötcsillagos vasalónők dolgoznak!

A ruhákat, azok átvételétől, a visszaszállítás és átadás pillanatáig zárt rendszerben kezeljük. Minden ruhadoboz egyéni azonosítójellel ellátott, ill. minden vállfázott ruhanemű is azonnal megkapja a megrendelő kódját. Minden esetben ellenőrzés történik az átvételkor és a vasalás befejezése után is.

Ha úgy érzed, hogy szebb munkát is lehetett volna végezni ruhádon, akkor vasalásod ingyenes volt!

A ruhák felvételét udvarias, kedves futárunk végzi, aki a mérést, a ruhák leszámolását és a szükséges kísérő dokumentumok kitöltését maximum 10 percben elvégzi.

Tudjuk, hogy sok a dolgod, és rengeteg mindenre kell figyelned, ezért mi nem terhelünk újabb megjegyzendő adatokkal. Kérheted cégünktől, hogy SMS értesítést küldjünk , az egyeztett időpont előtt 1 órával. Emellett ügyfélszolgálatunk bármikor rendelkezésére áll, hogy rákérdezzen vagy akár módosítson az időponton.

Kedves József! Önnek nincs teendője, azon kívül, hogy eldönti mit is vasaljunk ki. Mindent a futár intéz, nem teszünk különbséget a ruhaneműk típusát tekintve, nem kell egy ingért többet fizetni például. Csak a visszaszállításkor fogja észrevenni a különbséget:(( Az ingei vállfákon érkeznek vissza, melyért nem kell extra fizetnie.

Igen vállalunk mosást is. A részletekért kérem keressen minket - 20 433 2780

Természetesen ezeket is vállaljuk!

Be is lehet hozni, a címünk: Kossuth u. 2.