VASALÁS HÁZTÓL HÁZIG

 

HOGY IS MEGY EZ?


EGYSZERŰEN...

Hívja a 06 (20) 404 - 0004 vagy 06 (20) 433 2780 -as telefonszámot vagy foglaljon online időpontot!
Adja meg a címet és az időpontot, ahonnan és amikor szeretné, hogy vasalni való ruháit elszállítsuk.
Az egyeztetett időpontban udvarias futárunk felkeresi Önt a megadott helyen. Pontos mérlegünkön egyszerűen leméri és átveszi a ruhákat, melyről átvételi elismervényt ad. A vasalnivalót higiénikus dobozban elszállítja a magas színvonalon dolgozó vasalónőinkhez, akik ruháit a legnagyobb körültekintéssel kezelik, és azt a vasalási módot választják, ami ruhái tekintetében a legalkalmasabb. A munkavégzés tiszta, száraz, füstmentes környezetben történik. Tetszés szerint kiválaszthatja, hogy ruháit hogyan hajtogassuk vagy éppen vállfázzuk.
A ropogósra vasalt friss ruhát a kért időre részedre átadjuk dobozokban illetve védőfóliával ellátott vállfákon.
Visszaszállítás előtt, minden ruhadarabot ellenőrzünk, hogy a legjobb minőséget kapja. Ha mégis van minőségi kifogása, akkor kollégánknál jelezheti azt, és a következő vasalásnál a minőségileg kifogásolt ruhamennyiséget ingyen vasaljuk.
 

VILLÁM GYORSAN

Futárunk az Ön kérésére azonnal átveszi a vasalni valót és akár 24 órás átfutási idővel elkészülünk ruhái vasalásával.
 

AKKOR  és OTT, AHOL és AMIKOR AKARJA

Ön határozza meg, hogy alkalmanként vagy rendszeresen kívánja-e igénybe venni a szolgáltatást. Önhöz igazítjuk az átvétel és átadás idejét, valamint Ön dönti el, hogy mikor, mennyire sürgősen van szüksége a vasalt ruhákra. A ruháért oda megyünk el, ahol annak átadása Önnek a legkényelmesebb - bármely munkanapon 7.00-től 21.00-ig.
 

OLCSÓN

Figyelembe véve azt, hogy rendszerünk garantálja a teljes rugalmasságot igényei kielégítésében, mégis nagyon-nagyon kedvező díjszabással állunk rendelkezésédre. A törzsvásárlói 1.300 Ft-os kilós ár kevesebb, mint egy jó mozijegy ára – ez nem pénz a szabadidőért!